441003107928302

LÁTKOVÉ KRÁLOVSTVÍ U MAUSKY V MAMINCE ANEB NÁŠ PŘÍBĚH

05. 07. 2022, 14:58

Podnikání na rodičovské je velmi náročná disciplína. Ideální variantou je přijít s nápadem, který vzejde přímo od vlastních dětí.

To se povedlo Marii Křivkové, které ve světě látek a dětských softshellových kalhot neřekne nikdo jinak než Mauska. Přezdívka Mauska vznikla od dětí. Dala ji Marušce jedna malá holčička, která ještě neuměla říkat „r“. A už jí zůstala. 

Nápad na založení e-shopu www.mauskalatky.cz vznikl dost netradičně.

„V první covidové vlně, kdy všechno zavíralo, jsem sháněla nějaké holky, které by se ke mně přidaly, abychom si dohromady mohly objednat levnější roli látek.“ Ozvalo se jich mnoho. A každá z nich potřebovala nějakou další látku, která se zase hodila jiné švadlence. Líbila se jim cena. A když látka dorazila, zamilovaly se i do kvality. Lepší gramáž, kvalitnější vlákna i tkaní a dokonalý potisk. Tak se naprosto spontánně vytvořil řetěz zákaznic, pro které již nestačila pouze facebooková skupina Látky navíc od Mausky. Bylo potřeba vytvořit skutečný e-shop.

„Nejhezčí je, když mi holky napíší, že se do nějaké látky zamilovaly a hlásí mi, že z ní ušijí tričko nebo šatičky.“ Na rozdíl od klasického obchodu je tedy možnost přidat se už v samotném začátku výběru látek. Šicí galanterii má rovněž v sortimentu. Jak sama říká: „Rozdíl je v tom, že já mám na e-shopu jen to, co sama používám. Takže vím, že to funguje. Nechci kupovat zbytečnosti.“ Nakupují u ní profesionální švadleny i ženy na domácí tvoření. Nejčastěji však přicházejí maminky v očekávání a na rodičovské. Přeci jen pro děti se šije nejlépe. „Ráda plním zákaznicím přání. A když některá přijde s tím, že by chtěla nějaký materiál nebo vzor, tak se ho snažím najít a objednat za nejlepší cenu. Nic není nemožné, a to mi dělá opravdu radost.“

Mauska začala šít už jako malá pro panenky. Profesně se ale věnovala produkci. „Znovu jsem začala až s narozením dětí. Bavilo mě šít stejné originální outfity pro mě a dceru Natálku. Ladíme k sobě a všichni ví, že k sobě patříme.“ Malá Natálka už díky tomu získala k šití také vztah. Chce se naučit šít na svoje panenky a taky by ráda ušila něco hezkého pro maminku.

Novinkou letošní zimy je možnost koupit si dárkový poukaz, který můžete později v e-shopu libovolně využít. To uvítalo mnoho švadlenek, které se na svou roli teprve těší. A pokud hledáte už delší dobu někoho, kdo vám pomůže sehnat ty nejlepší látky za nejlevnější ceny, pak se určitě nezapomeňte ozvat Mausce.

https://www.maminka.cz/clanek/latkove-kralovstvi-mauskalatkycz

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).